0184 - 410 956 | info@ppmjobs.nl

Diensten

Uitzenden en detachering

Uitzenden staat voor flexibiliteit en risicoloos groeien. Het voorkomt rompslomp en maakt uw organisatie flexibel. Soms wil je wel de flexibiliteit van uitzenden maar toch ook zekerheid en continuïteit. Dan is detachering een goede oplossing. Bij detachering staat de medewerker onder contract bij PPM Werkt en dit maakt dat hij niet zomaar weg kan gaan. Uitzendkrachten worden vaak ingezet bij bedrijven die met hoge piekbelasting te maken hebben of drukte in bepaalde seizoenen. De oplossing van uitzenden creëert de mogelijkheid om flexibel mee te bewegen met de behoefte van de onderneming. Samen eens sparren over uw personele uitdagingen? Wij staan voor u klaar!

Payrolling

U de lusten, wij de lasten. Dat is payrolling. Wij nemen alles uit handen wat komt kijken bij het flexibel inzetten van medewerkers en oproepkrachten. Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s, doen het papierwerk, de loonadministratie en dragen de risico’s rondom ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dat maakt dat u zich kunt focussen op uw business zonder hierin afgeleid te worden door al deze tijdrovende en ingewikkelde zaken. Daarbij maakt het uw organisatie  bijzonder wendbaar en flexibel. Meer weten over Payrolling? Neem contact met ons op!

Werving en Selectie

Wij hebben veel ervaring op het gebied van werving en selectie van vast personeel. Dit kan u een hoop teleurstellingen en dure vergissingen besparen. Wij selecteren mensen op ervaring, kennis maar vooral ook op persoonlijkheid. Is er een match tussen de onderneming en de kandidaat? Ervaring is op te bouwen, kennis is bij te schaven maar identeit is lastig te veranderen. Dat maakt onze aanpak uniek en duurzaam succesvol. Zullen we eens van gedachten wisselen over uw werving- en selectievraagstukken?

HR-Advisering

Wij bieden u advies op het gebied van personeel, contracten, uitzenden, detachering en werving & selectie. Onze HR-Adviseurs denken graag met u mee bij vraagstukken op het snijvlak van personeel en organisatie. Uw personeel is het merg van uw onderneming en succesvol groeien kan niet dan met een passend personeelsbestand. Soms vraagt dat flexibiliteit, soms juist continuiteit. Wij hebben jarenlange ervaring in de volle breedte van de arbeidsmarkt. Neem gerust eens contact met ons op om samen te sparren!

Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking!