0184 - 410 956 | info@ppmjobs.nl

Ik zoek personeel

Zoekt u personeel?

PPM werkt helpt u bij het zoeken van het juiste personeel. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klant eerst de behoefte goed in kaart te brengen. Wij leveren immers liever de oplossing van het probleem dan dat we de vraag beantwoorden. In een aantrekkende of afzwakkende economie staat er een zekere druk op de arbeidsmarkt. U merkt dat aan het intensief zoeken naar geschikt personeel, dat een steeds groter wordende uitdaging wordt. De wet en regelgeving verandert continu en het zoeken naar oplossingen die continuïteit, flexibiliteit en schaalbaarheid bieden gaat steeds door. Daarom gaan wij samen met onze klanten aan de slag om de beste oplossing te realiseren. Is dat een uitzendkracht? Wij regelen het! Is het detachering? Wij regelen het. Is het een vast dienstverband? Wij verzorgen de werving en selectie voor u. Zo werken wij dagelijks aan het realiseren van onze pretentieuze slogan: Altijd de juiste persoon op de juiste plaats! Bent u op zoek naar personeel? Wij staan voor u klaar!

Direct personeel nodig?

Uw naam

Uw telefoonnummer

* Ik ben akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van PPM Jobs. Deze gegevens zullen wij maximaal 1 jaar bewaren, hierna zullen wij u opnieuw om toestemming vragen. U kunt te allen tijde uw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het contactformulier. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven en uitsluitend gebruikt t.b.v. uw sollicitatie. Gegevens in de database worden geanonimiseerd gebruikt voor statistische doeleinden. Uw gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen.
Vacature aanmelden

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Omschrijving (verplicht)

Upload uw vacatureprofiel (verplicht)

* Ik ben akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van PPM Jobs. Deze gegevens zullen wij maximaal 1 jaar bewaren, hierna zullen wij u opnieuw om toestemming vragen. U kunt te allen tijde uw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het contactformulier. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven en uitsluitend gebruikt t.b.v. uw sollicitatie. Gegevens in de database worden geanonimiseerd gebruikt voor statistische doeleinden. Uw gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen.Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking!